Meteen naar de inhoud

Kamp&Geit


Kamp&Geit is een driejarig project in Geitenkamp. Na het succes van Spijkerkwarts, Kwartier van de Burgemeester en WestWaarts organiseren P22 en De Plaats Kamp&Geit.
Kamp&Geit 2013 bestaat uit drie routes (Kamp, Geit, Bult) van in totaal 15 scènes op verschillende locaties in de wijk en een Kinderkunstroute.

Kamp&Geit is in januari 2013 het Oranjefonds project van de week.


“Een mooie kans om te spelen” (Arnhemse Koerier)

“Arnhemmers spelen hoofdrol” “Talenten krijgen kans op Geitenkamp” (De Gelderlander)

Ook TV Gelderland komt naar Kamp&Geit en zendt een fragment uit in Gelderse Koppen. Kijk hier naar de uitzending van 11 januari.

Productie Jeanet Hacquebord (P22)

Via Hoogte80 naar Kamp&Geit 2014 en 2015
Direct na de succesvolle voorstellingen in 2013 beginnen de voorbereidingen voor Kamp&Geit 2014. Daarbij hoort een uitstapje naar Hoogte 80, het mei-festival in de wijk.

Kamp&Geit slaat gedurende het Hemelvaartweekend haar kamp op Hoogt80 op! Speciaal voor dit festival bewerken we een aantal scènes van Kamp&Geit 2013 tot caravan-scènes. De scènes worden gespeeld door bewoners uit Geitenkamp. De minitheater-route bestaat uit drie caravan-scènes. Onder begeleiding van publieksbegeleiders reist het publiek van caravan naar caravan.
In maart en april trekken de caravans de bult op voor een grondige verbouwing zodat alles in mei weer keurig recht staat. P22 werft een klusteam van bewoners dat de caravans grondig verbouwt tot mini-theaters met plaats voor een publiek van 10 personen. En na Hoogte80 krijgen de caravans een nieuw leven als mini-theater, kleedkamer en decor in voorstellingen op andere locaties.

Film van de jongeren van de Sperwer
Paniek in Geitenkamp. “De geiten zijn kwijt! Wie jat er onze geiten? En waarom? En waar zijn ze? En hoe krijgen we ze terug?" Jongeren van jongerencentrum 'De Sperwer' nodigen u uit in een heuse Geitenkamp bioscoop. Waar u wellicht antwoord vindt op deze vragen. In een door hen zelf gemaakte film, met een vleugje spanning en een gouden staartje.
Spelers: Kelsey Trompetter, Danielle Vissers, Kayla Smaak, Seyid Agsangu, Romello Krolis, Giovanni Farrell, Abdulaziz Dagal, Wiljanne van den Brandhof, Storm Trompetter
Gildenhuis60
Vandaag is de deadline. Dus vroeg uit de veren en tikken maar. Twee vrouwen op kantoor beginnen vol goed moed. Maar eigen baas zijn heeft zijn voor- en zijn nadelen … beetje flexen, af en toe iets te veel relaxen; de dag vliegt om voordat je het weet. Als dat maar goed gaat, met die deadline ...
Spelers: Lisette Jacobs, Inez Navarro
Adam en Eva
Adam en Eva zitten heerlijk op de bult … althans; Adam vindt hier zijn Paradijs. Eva plaatst kanttekeningen en dringt aan op het eten van de appel met alle gevolgen van dien. Adam heeft daar nou net geen zin in. Of zal hij uiteindelijk toch de stap zetten en de hap nemen?
Spelers: Arjan Admiraal, Suzanne Ezendam
De Fluiterij
Hij heeft al zestien jaar les, zij al zestien jaar geduld, maar écht muziek wil het maar niet worden. Zij: “Wat staat daar?” Hij: “F, G, Fis, A, Bes, D …” Zij (wanhopig): “Nee, daar staat … daar staat … stel je voor dat daar staat ... ER WAS EENS EEN …” Een wonder. Hij maakt muziek. Eindelijk!
Spelers: Margreet Dijkman, Stefan Papp
Bloemist Het Gulden Bloemetje
Met een Iris wil je iets zeggen. Een krokus staat voor het lentegevoel. Een rode roos voor liefde en respect. De eigenaresse van bloemenzaak Het Gulden Bloemetje weet precies welke bos bloemen bij welke gelegenheid hoort. Bloemen zijn haar grote liefde. Of beter gezegd: waren haar grote liefde.
Spelers: Yvonne Jacobs, Bert van der Sluis, Achsa Timmers, Marlon Duisterwinkel

Boekwinkel De Poort
Dames van de thee. De dames drinken thee en vertellen ondertussen elkaar hun eigen indrukwekkende verhalen waar je een boek over kunt schrijven: “Ik was 9 en mijn oma paste op mijn broertje en mij ...” (…) “Wat was ik trots op mijn spierwitte gympen” (…) “ Zo’n grote ronde kaas ...” En meer …
Spelers: Ineke Visscher, Barbara Tamboer, Monique Lussing, Jeanne Zegers, Mien Lubbers
Artistieke adviezen Nelleke Verweij

Kamp&Geit 2014 bestaat opnieuw uit drie routes en er is weer een Kamp&Geit kinderkunstroute.

“Theater in, door, met en voor het volk In, door, met en voor de wijk Geitenkamp … Een betere plek is niet denk­baar.” (De Gelderlander, aan de vooravond van de première).
Route Kamp

Voormalige Radarschool
In the Neighbourhood
Een oude school met uitzicht over de Geitenkamp. Kijkend door de ramen wordt het lief en leed van de wijk bezongen.
"Jongens kom kijken de wagen staat voor.
Friday’s a funeral and saturday’s a bride.
Daar woont een meisje, ze noemen haar Patsy.
The memories that I’m stealing.
Hij staart in de verte, fluistert haar naam."

Kortom: HET LEVEN ...
Spelers Michel Boekhorst, Smartlappenkoor: Joke Koot, Peer Mijland, Frans du Pré, Marjolein Langen, Desirée de Vette, Anja Weijers, Evelien van Oudshoorn, Piet de Vette (accordeonist)
Artistiek begeleider Nelleke Verweij
Te gast bij de gemeente Arnhem
De Fluiterij
Burengerucht
"Wat gebeurt dáár toch? Telkens als ik híer iets doe, lijkt er dáár iets te ... ja wát? Raar licht, vreemde figuren. Waar zijn ze nou mee bezig, dáár?! En wat moet ik híer-mee?"
Spelers Margreet Dijkman en Hildegard Hamstra
Artistiek begeleider Stefan Papp
Te gast bij Margreet Dijkman
Omroep Gelderland
Wat gaan we nou spelen, dalijk?
Stel u voor: Jaren geoefend, en nu nog slechts tien minuten te gaan vóór de definitieve doorbraak. De laatste repetitie in de kleine studio vóór de studio opname met het grote publiek. Maar vlak voordat je fantastisch bent, ben je hopeloos slecht. Zenuwslopend. Tenminste, áls je al weet wát je moet gaan spelen.... "Wat gaan we nou eigenlijk spelen, dalijk?!"
Spelers Elsbeth Pieters, Eric Strijk, Wendy Ronde, Peter de Vries
Artistiek begeleider Albert Hoex
Te gast bij Omroep Gelderland
Topslagerij Van Egmond
Ja, dat zijn wij
Als u ’s ochtend rond een uur of zeven
weleens twee jongens over straat ziet gaan.
Die zich zingend naar hun werk begeven
zult u daar waarschijnlijk paf van staan.
Waarom zijn zij toch zo doelbewust en levensblij?
Wel die mannen werken in de van Egmond Slagerij.
“Ja dat zijn wij, de slagersjongens van de van Egmond Slagerij.”
Spelers Michiel den Dulk, Arjan Admiraal
Artistiek begeleider Lise-Lott Kok
Te gast bij Fam. Van Egmond
Benedenhuis Geitenkamp 86
Over rozengeur en maneschijn, herinnering in een verward jasje
Te druk om zelf tijd te maken voor moeder laat Jaqueline haar puberdochter geen keuze. Een ’gedwongen’ bezoekje aan Oma veranderd in een klein intiem feestje van herkenning. Truus herleeft haar jeugd en kijkt terug op de liefdes die in haar leven voorbij kwamen. Een scene van waar gebeurde herinneringen in een verward jasje.
Spelers Jeanne Zegers, Isabella Bosveld, Mikkie Tollenaar, Patricia Bosveld
Artistiek begeleider Anouk de Bruijn
Te gast bij Jeanne Zegers
Route Geit
Voormalige school / kantoor van Herzorg
Toneelvereniging "Ons Genoegen" speelt weer
Wie weet het nog? Bijna vijftig jaar lang speelde de Geitenkampse toneelvereniging "Ons Genoegen" de sterren van de Geitenkampse hemel. Met tombola en dansen na! " Hoewel wij het drama-toneel niet uit de weg gingen, was onze specialiteit toch wel de klucht. Vooral de stukken "gevaarlijk snoepgoed" en "de ooievaar vergist zich" waren echte kaskrakers en dan ging de zaal plat." Komt dat zien!
(scène gebaseerd op een verhaal uit het boek Bultbewoners)
Spelers Peter-Frank van der Kooi, Pauline van Efferink
Artistiek begeleider Albert Hoex
Te gast bij Herzorg
De Sperwer
Helden
Wie is je held? En als het geen held is ... wie bewonder je. Of is een voorbeeld voor je. En waarom? Jongeren van de Geitenkamp bezoeken hun eigen helden uit hun eigen wijk. En de camera volgt. Een filmisch verslag.
Spelers de jongeren van De Sperwer
Artistiek begeleider Anouk de Bruijn
Filmproductie Ivo Konsten, Danny Jaspers (CineCuisine)
Te gast bij Jongerencentrum De Sperwer
Bus+woning Ir. Schaapstraat 8-3
Ver lijden tijd
Als de spil van het gezin er niet meer is, verandert de huiskamer in een bolwerk. Gaan we verder of blijven we staan, alleen of samen? Één ding is zeker: het klokje aan de muur tikt niet meer zoals vanouds ...
Spelers Hans Rietberg, Suzanne Nederlof, Lucy Kramer
Artistiek begeleider Peter-Frank van der Kooi
Te gast bij Achsa Timmers
Scala Koffie Salon
Vreemde gasten
Een hevige sneeuwstorm is neergedaald over Geitenkamp. De Indische eigenaresse van de koffiesalon kan niet wachten tot ze de boel kan sluiten en naar huis kan.
Maar binnen zit nog een Geitenkampse vrouw aan de koffie met spekkkoek.
Terwijl de ijzige wind waait, verschijnen er ineens een Schot en een Slavische dame voor de deur. Zij zoeken een schuilplek tegen de kou en de sneeuw.
Een scene over het hart van de muziek, die alle culturen met elkaar verbindt.
Spelers Angelo Gougon, Nomi Havelaar, Clara Dorrepaal
Artistiek begeleider Nicole Vervloed
Te gast bij Maudie Smith
Woonhuis Druckerstraat 24
Stil verlangen
“Even nog over die droom van vannacht ...”
Een huisarts is een huisarts, is een huisarts totdat ….!
“Heb jij dan niets waar je van droomt?”
Zijn vrouw is zijn vrouw, is zijn vrouw totdat ….!
Uit het leven gegrepen theater, zeer vrij geïnspireerd op het interview met dr. van Duivenboden in het boek ‘Bultbewoners’.
Spelers Bert van der Sluis, Marjolijn van der Hoek
Artistiek begeleider Nelleke Verweij
Te gast bij Bert van der Sluis
Route Bult
Woonhuis Dr. Bosstraat 11
Zeg kerel, geef mij eens een ‘burl’
Een man en een vrouw zijn zich aan het voorbereiden op de jubileumeditie van de Nederlandse kampioenschappen Burlen voor gevorderden. Hij heeft hard gerepeteerd. Zijn vrouw steunt hem door dik en dun. Maar vanochtend is de man wakker geworden met ernstige keelpijn en een hese stem. Zijn vrouw rent heen en weer met jaegermeister en keelpastilles. Niks helpt.
Spelers Rik de Boer, Ellen Kleinlein
Artistiek begeleider Nicole Vervloed
Te gast bij Monique Lussing
Bovenwoning Middenweg 66
De verjaardag
Beneden een bloeiende zaak in aardappelen, groente en fruit. Boven een zondagse huiskamer van 3 bij 3. Maar op verjaardagen kwam de hele familie. Geen nood: alles eruit, en de aardappelkisten erin. Plank erover... plaats genoeg! Sigaren erbij, en dan komen de verhalen vanzelf. Geitenkampse geschiedenissen. En hoe het kwam dat de aardappelen verdwenen en de verfblikken er voor in de plaats kwamen.
(scène gebaseerd op de verhalen van Willy en Theo Terhaerdt)
Spelers Stefan Papp, Theo en Willy Terhaerdt
Artistiek begeleider Albert Hoex
Te gast bij Theo en Willy Terhaerdt
Kantoorpand Rosendaalseweg 643 A
www.shoppen.pfffff
“Maak je niet dik, dun is de mode…
Bij ons alles voor de halve prijs….
Jajajajaja, malse smartlapjes……
Geroosterde noten op zang…
Superfood zangzaad.
Klik nu op het artikel en het verschijnt vanzelf in uw supermarkt karretje
Eén klik op de knop en het wordt de volgende dag fluitend bij u thuisbezorgd!”

Ideaal? Of creditcard?
Spelers Abel Brouwer, Yvonne Jacobs, Bram Kluen, Suzanne Ezendam, Sacha Roering, Caro de Bruijn
Artistiek begeleider Lise-Lott Kok
Te gast bij St Raadhuis
Het KoffieKaffee in de Beijer
Feestje?
De slingers hangen en de cake staat op tafel.
Petticoats, platenspelers, dikke eyeliner…..check!
En dan is het tijd voor een laatste repetitie.
Want bij een feestje hoort een act.
“Jij speelt Penthesilea.”
“Wie?”
“Penthesilea, de Amazonekoningin die verliefd werd op Achilles.”

Tranen vloeien rijkelijk en de tissues zijn niet aan te slepen.
Maar dit was toch een feestje?
Spelers Désirée van der Linden, José Sprenkels, Barbara Tamboer, Jeanette Geurink, Anne Kamphuis
Artistiek begeleider Lise-Lott Kok
Te gast bij Het KoffieKaffee
Bechtschool Ds. Bechtlaan 1
Happy Together
Laura en Bram hebben, na vijfentwintig jaar, weer afgesproken op hun oude middelbare school. Liedjes van toen weerklinken, herinneringen worden bezongen. Maar dan komen de lang uitgestelde vragen naar boven.
Laura: "Waarom ging je bij me weg?"
Bram: "Hoe is het nu met de liefde?"
Hoe zal dit romantische weerzien aflopen?
Spelers koor Verre Buren onder leiding van José Brands: Jules Bloem, Jelle van de Voort, Frank Buers, Kees Gast , Maarten Goorhuis, Aart van Cooten, Carla Taal, Annet Tomasini , Wieneke Reith, Rolinka van den Hof, Patries Brakenhoff, Gerwi Daniëls, Karin van Kruijsdijk
Artistiek begeleider Nicole Vervloed
Te gast bij Rob Chevallier

Kamp&Geit 2015 bestaat uit drie Routes. Elke Route is een complete voorstelling. Wegens succes vervolgd: de “Bultbewoner-scènes”: gebaseerd op de waar-gebeurde verhalen van geboren en getogen bultbewoners. Kamp&Geit is hét hoogtepunt van de Arnhemse kunsten.

Route Kamp

Tok
Knotsgekke scène vol humor en een knipoog, maar ook vol kwetsbaarheid.
Haantjesgedrag, haantjes de voorste, te veel hooi op je vork. Het leven is geen eitje.
Wat heeft het dier wat de mens niet heeft? Of zijn er niet zulke grote verschillen? Een kippige scène over erbij horen en eruit liggen. Over samen en alleen. De kip en de mens.
Spelers Peter-Frank van der Kooi, Angelo Gougon, Esther van Kemp, Laura de Weij, Thomas Hofmeester
Artistiek begeleider Kirsten Robben
Te gast bij Esther van Kemp
Locatie Zorgboerderij TokHok
Kopje thee?
Een huis vol verhalen en herinneringen. Aan de ene kant een thuis, aan de andere kant een leegte. Twee dochters in het oude huis van hun ouders. Ze zijn er niet meer. Of toch wel? Als je goed kijkt zie je ze nog overal.
Spelers Abel Brouwer, Yvonne Jacobs, Clara Dorrepaal, Riënne Wopereis
Artistiek begeleider Kirsten Robben
Te gast bij Abel Brouwer
Locatie Woonhuis Schuttersbergweg
Zussenzaak
Drie zussen runnen samen een familiebedrijf. De zaak is hun leven. Althans, het is zoals het is, en daar doe je niets aan. Want dat is nu eenmaal zo.
Hoe de sleur van alle dag hun dromen en verlangens alleen maar aanwakkert.
Drie zussen houden in stand wat er is, omdat het nu eenmaal is zoals het is. Maar ondertussen...
(zeer vrij naar “de drie zussen” van Tsjechov)
Spelers Caroline Berkhof, Jeanette Geurkink, Monique te Plate
Artistiek begeleider Sabine van Boven
Te gast bij Hans Kaptein
Locatie Boerma Interieurstyling en Projectinrichting
Een leven tussen de zoetwaar
Bultbewonersscène
Wie kent hem niet, die wagen? Museum van achthonderd verschillende snoepwaren. Nu in volle glorie te zien en horen op het marktplein. Verslag van een leven tussen de zoetwaren. "Dat weet toch elke moeder? Een snoepje helpt beter dan een pleister!"
(scène gebaseerd op de verhalen van Anneke Scholten en Jan Berends)
Speler Ellen Kleinlein
Artistiek begeleider Albert Hoex
Te gast bij Anneke Scholten en Jan Berends
Locatie Annekes Zoetwaren marktkraam
Verre Vreemden ...
Een vreemd sportschooltje in een soort sanatorium… Vage kwalen worden behandeld met uitermate vage methodes… Zwarte zielen op zoek naar verlossing… Afgesloten van de buitenwereld, onderworpen aan discipline... Is er nog een uitweg als je hier binnen bent getreden? Is dit het voorportaal van een onherroepelijk sterven?
Mensen blijven mensen, die als planten zich wenden naar het zonlicht…
Spelers koor Verre Buren onder leiding van José Brands
Aart van Cooten, Annet Tomasini, Frank Buers, Helena Venema, Jelle van de Voort, Jules Bloem, Gerwi Daniëls
Karin van Kruijsdijk, Kees Gast, Maarten Goorhuis, Marlies Neutkens, Patries Brakenhoff, Rolinka van den Hof, Wieneke Reith
Artistiek begeleider Hester Macrander
Te gast bij Frans Bouwmeister
Locatie Druckpunt Fysio-Manueel Therapie & Acupunctuur
Route Geit
Het Geitenkampst?
Een willekeurig huis op de Geitenkamp. Origineel Geitenkamps of is het er een van de nieuwe lichting? Maar wie of wat is nog origineel en wie of wat is nieuw? Theater over het verschil tussen oud behang en een moderne gele wand. Wat is het verschil? En wat is het Geitenkampst?
Spelers Patricia Bosveld, John Kalkman, Frank Janssen
Artistiek begeleider Hanneke de Jong
Fotograaf Joost Meijer
Te gast bij Marlon Duisterwinkel
Met dank aan Mien Lubbers
Locatie Woonhuis Schuttersbergplein
De neus van het toeval
Bultbewonersscène
Een drogisterij en een fotozaak, naast elkaar. Behalve zaken bloeide hier ook de liefde. Eén huwelijk, twéé zaken. 39 jaar lang ."Vandaag was er een mevrouw in de winkel voor een nieuwe bril. En wat blijkt? Heb ik 30 jaar geleden de bruidsreportage gemaakt van haar ouders! Kijk, dat schept een band! Toevallig!"
(scène gebaseerd op de verhalen van Elias en Danny Hossevoort - Wijnbelt)
Speler Stefan Papp
Tekst Albert Hoex
Artistiek begeleider Anouk de Bruijn
Te gast bij Elias en Danny Hossevoort - Wijnbelt
Locatie Berndsen Optiek - Foto - Drogisterij
Geitenkamp, o Geitenkamp
O Geitenkamp, O Geitenkamp
Dorp gelegen op de hoogste berg
Berg van oranje daken
Oranje stip aan het Veluws groen,
Groen zijn de heggen van liguster
Het zicht zo wijds en wonderschoon
O schoonste bult van de stad
O Kamp en Geit
(tekst refrein volkslied Kamp en Geit)
… of mist u nog wat?
Spelers Kunstzangvereniging Kamp&Geit: Heidi Muller, Chris Veldkamp, Caro de Bruijn, Sacha Roering, Hannah Ristjouw, Agnes Kuiper, Theo Arends, Joke Zwartkruis, Leni Butzelaar, Rob Arends, Harrie Hueting, René Krevel, Edith Scholten
Tekst Albert Hoex
Compositie en dirigent Lucas Wiegerink
Film CineCuisine
Artistiek begeleider Peter-Frank van der Kooi
Te gast bij Elly Elshof
Locatie Fotostudio Reloved
Drie oude dametjes die zaten op een...
Drie oude dametjes zijn op zoek naar de mooiste en fijnste sta-op-stoel. Maar welke moet je nemen? En waarom ook al weer? Er is zo veel keuze.
Eenmaal op de stoel ontstaat er van alles: een stoelendans, het ophalen van herinneringen, gekibbel...
Maar als de stoel gaat bewegen, gebeurt er iets bijzonders en is de keuze snel gemaakt.
Spelers Barbara Tamboer, Anne Kamphuis, Lucy Krämer, Lisette Jacobs
Artistiek begeleider Sabine van Boven
Te gast bij Bas Bruijsten
Locatie Zorgplein Geitenkamp
Eeneiig
Samen in de baarmoeder, samen eruit.
Dezelfde kleren, niemand houdt je uit elkaar, je bént elkaar…
Tóch?
En dan kun jij iets en zie je de ander,
kan de ander iets en zie je… jezelf.
Uniek!
Over het leven en de wording van de artiesten-tweeling Roxanne en Marilyn.
Een werveling van dans, lucht acrobatiek en spitsen.
Eeneiig én uniek!
Spelers Roxanne Piepenbrock, Marilyn Bijker
Artistiek begeleider Jantelle de Nooij
Te gast bij gemeente Arnhem
Locatie Gymzaal voormalige Radarschool
Route Bult
Oud IJzer Koning
Bultbewonersscène
Altijd en overal met de vrachtwagen op stap. Oud ijzer is goud waard. Maar je moet er wel de neus voor hebben. IJzeren neus. En liefde voor de handel.
(scène gebaseerd op de verhalen van Benjamin Muller)
Spelers Bert van der Sluis, Hans Rietberg
Artistiek begeleider Albert Hoex
Te gast bij Benjamin Muller
Met dank aan Zeuner Auto’s
Locatie Vrachtwagen Oud IJzer Koning
Acta est fabula
Waar ooit de hoogmis plaatsvond voeren nu de skaters hun tricks uit. In plaats van het ‘Pater Noster’ horen we het ratelen van de skateboard wielen. Maar de sacristie is er nog en daar verblijft een groepje overgebleven gelovigen. Zij willen wat was weer terug. Rituelen komen opnieuw tot leven. ‘Acta est fabula’ (het spel is afgelopen).
Speler Michiel den Dulk, Smartlappenkoor: Joke Koot, Evelien van Oudshoorn, Frans du Pré, Desirée de Vette, Anja Weijers, Piet de Vette (accordeonist)
Artistiek begeleider Nelleke Verweij
Te gast bij Skatehal Arnhem
Locatie Sacristie voormalige Sint Jozefkerk
Happy Spirit
Sofie werkt in de spirituele winkel Happy Spirit. Haar vader Bas is met geen stok die ‘abacadabra’ winkel in te krijgen. Dan ziet Sofie hem langslopen, ze rent naar buiten: “Pa je kunt toch wel even binnenkomen?” Bas: “Ja, ja en als ik dan binnen ben ga je zeker met geesten praten, jongleren met heilzame stenen en zeggen dat je me van mijn griep af kan helpen...“ Dan stapt hij de drempel over...
Spelers Bram Kluen, Achsa Timmers
Artistiek begeleider Nelleke Verweij
Te gast bij Jochem Anthonijsz
Opening night
"Toneel in mijn restaurant? Geen sprake van! Het culinaire is het theater!" Maar in het nieuwe restaurant aan de Geitenkamp gaat vlak voor de opening ineens alles mis en staat gastheer Gaston er in totale paniek helemaal alleen voor. Gelukkig, of niet, zijn daar plotseling Pierre en Luigi. Een rondzwervend clownsduo dat hem tegen wil en dank graag van een knallende opening voorziet!
Spelers Gabe van der Spoel, Rik de Boer, Arjan Admiraal
Artistiek begeleider Jacques Riebeek
Te gast bij Kumar Poot
Locatie Restaurant Enjoy & Learn
Blok
Drie vrouwen in een blokhut. Weinig beweegruimte. Toch zitten ze er al heel lang. Verweven met elkaar en de ruimte. In een van hen begint het verlangen te groeien te weten wat er buiten de muren is. Zal ze de stap richting het onbekende durven zetten?
Spelers Agnes Smit, Margreet Dijkman, Suzanne Nederlof
Artistiek begeleider Kirsten Robben
Te gast bij Agnes Smit
Locatie Blokhut

Productie Jeanet Hacquebord (P22)


Bij de afsluiting van Kamp&Geit blikt wijkkrant Op de Hoogte terug en interviewt projectleider Jeanet Hacquebord (P22).

Met dank aan Volkshuisvesting, Portaal, Vivare, het Wijkplatform en het wijkcentrum MFC De Wetering.