Meteen naar de inhoud

ArnhemCS


Van 27 september t/m 7 oktober maakte P22 voor Muziektheater De Plaats en orkest de ereprijs van Station Arnhem Centraal een tijdelijk grand-theatre. ArnhemCS is de eerste voorstelling in het hele station. ArnhemCS wordt uitgevoerd door 150 dansers, acteurs, zangers, dirigenten en musici, vijf trolley-bussen, zes geïmproviseerde auto ’s en ontelbaar veel dagelijkse reizigers.

Elke dag figureerden weer nieuwe reizigers in deze avontuurlijke muziektheaterreis. Velen uitten hun verbazing en bewondering.

Gisteren de locatie muziektheatervoorstelling ArnhemCS meegemaakt. Enerverende tocht door het nieuwe stationscomplex met onderweg zes muzikale, dansante, poëtische en theatrale ontmoetingen. Waarbij de kunsten zich mengden met de openbare ruimte. Een geweldige ervaring die naar meer smaakt. (publiek)

Het was weer een fantastische ervaring! Allereerst: perfecte organisatie! Strakke, niet dwingende leiding. De locatie: top! Je kijkt toch anders naar het station. Wat betreft het programma: mooi! Maar: blijf goed letten op diversiteit en kwaliteit van de optredens! Het hoogtepunt was voor mij de dialoog tussen de twee oude heren. Veel succes met nieuwe producties! (publiek)

Prima georganiseerd! Verzorgde optredens; ik heb genoten! (publiek)

Wat heb ik weer genoten, het was weer een verrassing en het was weer zo goed georganiseerd. Het was een hele natte avond, een buitenvoorstelling gemist, maar direct goed doorgegeven en mochten de volgende avond nog best[buiten] komen kijken.
Ik heb eigenlijk alle voorstellingen van af het begin in Arnhem gezien. Ik begin me een beetje familie te voelen en hoop dat ik er nog vaak bij kan zijn. Het trappen sjouwen was voor deze 80 jarige nog net te doen. Een compliment voor alle vrijwilligers. (publiek)

Ondanks het weer geweldige voorstellingen! Hoe krijgen jullie het voor elkaar zo verrassend. De locatie was bijzonder goed gekozen, maar wel vermoeiend in de changementen. Omdat het op 1 locatie was leek het minder te lopen dan in bv Millingen of Nijmegen, maar dat viel toch een beetje tegen voor “oudere” benen. Ook het optreden van Ereprijs was een leuke aanvulling. Dank voor de organisatie. (publiek)

Ik vond het weer geweldig. Mooie voorstelling, prima georganiseerd. Hulde! (publiek)

Ha Jeanet, Wat had je het weer geweldig georganiseerd op CS. (publiek)

Mooie plek. Voorstelling: bijzonder, afwisselend, verrassend en alles weer prima geregeld. (publiek)

We hebben met ons vieren erg genoten, we gaan naar bijna elke voorstelling. Het zat logistiek weer helemaal perfect in elkaar. Wat een verrassende optredens, vooral de interactie met het gewone reizigerspubliek was leuk. Wij komen de volgende keer zeker weer. Knap hoe jullie telkens weer ons zo verrassen, bedankt! (publiek)

Compliment voor de manier waarop je de locatie station hebt gebruikt. Leuk vond ik ook dat publiek, spelers en passagiers soms samen in beweging waren. (publiek)

Het koor met de operazangeres was geweldig in deze omgeving. Idem voor kiss and ride. Misschien was er een beetje teveel dans, maar het was prima georganiseerd. Verheug me al op de volgende keer. (publiek)

Fantastische reis. Prachtig om te zien en heel goed georganiseerd. (publiek)

Heel erg genoten bij ArnhemCS! En petje af voor de organisatie, die was geweldig! Lijkt me ook wel een uitdaging geweest te zijn voor de Plaats. Iedereen genoot om ons heen. Geniet er zelf ook van en tot de volgende keer. (publiek)

Wat was dit knap georganiseerd. Nooit geweten dat ons schitterende station zoveel routes, in- en uitgangen heeft. Meestal ren ik van de bus naar het perron en vice versa. Mooi om nu eens op een aantal plaatsen stil te staan bij een prachtige dans- of muziekscène. Ook leuk om te zien hoe de reizigers bleven staan om mee te kijken. Komt er volgend jaar ArnhemCS 2? (publiek)

Hoe is het mogelijk om na alle voorgaande jaren nog steeds weer verrast te worden door de stukken. Het is wederom gelukt! Indrukwekkend de dans bij de trolleybussen, herkenning bij de kiss&ride, lachen om omstanders bij de dans in de tunnel en het duet, ontroering bij het opgenomen worden bij de ‘processie’ in de parkeergarage en nog steeds citerend uit zinnen van de wachtende mannen. Het was weer geweldig! En wie er ook meegaat, allemaal zijn ze onder de indruk. Bedankt weer voor zoveel moois! (publiek)

Ik heb erg genoten van de verschillende voorstellingen. Er is goed gebruik gemaakt van het gebouw, de bewegende bussen en (bij de dans in de lange wandelgang) het geluid van de remmende en startende treinen. Hartelijk dank! (publiek)

Ik vond de 6 scenes heel verrassend en leuk. Mooi was soms ook de interactie tussen spelers en langslopend publiek. Knap hoe jullie dit in zo’n openbare ruimte voor elkaar hebben gekregen! (publiek)

Alles organisatorisch goed geregeld, mooie voorstellingen gezien. Ik ben zeer benieuwd naar de volgende voorstellingen. (publiek)

Erg leuk om alle uithoeken van het station een keer te zien. Daarbij enkele mooie voorstellingen gezien (oude mannen, muziektheatergroep buiten, dansers bij het orkest). De voorstellingen met leerlingen van het ROC vond ik zeer matig. Maar dankzij de reacties van passerende reizigers toch redelijk interessant. Ik was in gezelschap van een 80+er die nog behoorlijk vitaal is voor zijn leeftijd. De vele trappen waren desondanks wat veel van het goede. Wellicht een volgende keer vooraf melden dat dit een onderdeel is van de reis (hoewel we dat achteraf zelf ook wel hadden kunnen bedenken). Al met al wel de moeite waard dus. Dank! (publiek)

Wij hebben weer genoten van de voorstellingen. De interactie met de reizigers was ook erg leuk; we hebben wel wat mensen van bankjes zien vluchten toen opeens alle dansers die kant op kwamen rennen! (publiek)

Ik vond het heel bijzonder omdat het station ondertussen gewoon in bedrijf was. De keren dat ik door het station liep na de voorstelling, was het station niet meer hetzelfde. De herinnering is dus ook heel bijzonder. Verder goed georganiseerd, goede begeleiders en gelukkig zat het weer mee! (publiek)

Ik vond het een heel bijzondere avond. Het station bood een geweldig decor met veel variatie. Het buitengedeelte bij de trolleybushaltes had bij mijn voorstelling het grappige verschijnsel dat een wachtende reiziger spontaan ging mee dansen en dat is dan een dimensie erbij! Sowieso was heel apart om te zien hoe reizigers verschillend reageerden op voor hen onverwachte activiteiten op het station. Het enige kritiekpuntje dat ik heb is dat wij erg lang in de kelder moesten staan wachten, kennelijk zat er teveel verschil in tijd tussen verschillende onderdelen waardoor doorstroming niet altijd soepel verliep. Maar verder alleen maar lof!!! (publiek)

ArnhemCS heb ik ervaren als een soort insluiper op openbaar terrein. Prachtig hoe dans in publiek kan opgaan. Echt fascinerend hoe ‘Als mijn ziel een reiziger is’ je meeneemt door het trappenhuis wat een soort ‘grand canyon’ van ArnhemCS is. En dan de muziek van Finsterer gespeeld door de Ereprijs; onwerkelijk mooi! (publiek)

De voorstelling van 30 september was zeer verrassend. Het begon al bij Perron5. Aanschuiven aan een lange tafel en kennismaken met je mede reizigers. Wij troffen het, ontmoette een fijn echtpaar en zij zijn de hele reis bij ons gebleven.
Genoten van de locatie (het station eens op een andere manier bekijken). Het spel was divers, grappig, leuk uitgevoerd. Het optreden in de parkeergarage met muziek en solo’s was kippenvel waardig. De afsluiter in de grote hal, ook die bracht ontroering teweeg. Wij komen terug…. (publiek)

Zoals altijd was de logistiek en de inzet van zoveel mensen op zoveel plaatsen weer bewonderenswaardig. De Plaats blijft bijzonder. In de voorstellingen serie van het CS Arnhem vonden wij het toneel erg mooi en goed uitgevoerd. Onze aandacht verslapte geen moment. Het koor was prachtig, alleen was de verstaanbaarheid door de akoestiek niet overal even goed. Maar…. de prachtige locatie maakte dat meer dan goed. (publiek)

Nog steeds zit Arnhem Centraal in mijn gedachten. Sublieme voorstelling dit te midden van de dagelijkse gang op perron, station en busplaats en parkeergarage. Ik heb er ontzettend van genoten en hoop nog veel van jullie te mogen zien. (publiek)

Verrassend, afwisselend en van hoge kwaliteit dit geldt voor organisatie en spelers. Geweldig om deze mooie locatie eens van deze kant te zien. Indrukwekkend zoals spelers en reizigers zich tegelijkertijd op de diverse locaties aanwezig waren zonder elkaar tot last te zijn. Heel mooi. (publiek)

Mooie voorstelling. Heel leuk dat reizigers onbedoeld, onbewust, deel uitmaakten van het spel. Dit leverde soms komische taferelen.
Hoogtepunten voor mij: ‘wachten’ (met een knipoog naar Godot) en de 6 dansers op het Stationsplein. (publiek)

In een woord: Geweldig!!!! Wij hebben genoten. De verscheidenheid van de verschillende scenes, de integratie van voorstelling en ‘échte’ reizigers. Prachtig. Dat bracht spontane en vrolijke taferelen mee. Ook stof om na te denken…. de 2 oude mannen….de ziel die op zoek is. Dus gefeliciteerd met deze voorstelling én ga zo door. (publiek)

Knap ingespeeld op de veranderende weersomstandigheden. (publiek)

Genoten van deze heerlijke theater/dansavond! Divers, mooie gemaakt en passend binnen de geweldige locatie! Dat koor in de parkeergarage of die reizigers in de tunnel die net deden of ze niks in de gaten hadden en daardoor zo prachtig in de dans vielen! Goed georganiseerd ook qua route en begeleiding. (publiek)

Wij hebben een fantastische avond gehad in Arnhem CS. Met name hebben we genoten van de scenes die zich tussen het reizend publiek afspeelden met als resultaat dat je zowel naar de dansers als naar het reizend publiek kijkt. De interactie tussen die twee was bijzonder. De grote variatie aan reacties van de reizigers boeide en schokte soms. Deze liep van werkelijke belangstelling en verwondering tot onverschilligheid en verstoring. We denken dat het geweldig goed is om via deze weg mensen in aanraking te brengen met schoonheid of vermeende lelijkheid of rarigheid. Qua enscenering kun je je bijna geen mooier decor voorstellen. Met name de trappen buiten werden fantastisch gebruikt. Chapeau voor de twee oude wachtende mannen waarbij je moest lachen en reflecteren tegelijk. Het koor van de Plaats met de dolende reizende zielen was mooi. Jammer dat de verstaanbaarheid leed onder de hoge holle ruimtes van de trappen maar de kern van het verhaal kwam goed over. En tenslotte de scene buiten bij de ingang van wtc [naam vergeten] was een treffende weergave van het drukke onrustige bewegingen op een station met daarin dan die momenten van echt contact. Ook hier was niet alles goed te verstaan mede door skaters op de achtergrond. Je voelden dat enkelen zich daaraan stoorden maar dat is juist het bijzondere van dit soort muziektheater. Dit gebeurt nou eenmaal. Kortom: chapeau. Ga door met deze belangrijke vorm van theater. (publiek)

We hebben genoten van de avond. Fantastisch plan om het station op deze manier te gebruiken als decor en als inspiratie voor de spelers/dansers/zangers. Mooie afwisselende voorstellingen. (publiek)

Behalve 41 keer zelf zingen in kathedraal het trappenhuis, hebben we ons ook een avond laten meevoeren langs alle scènes. Heel mooi was natuurlijk “als mijn ziel een reiziger is”, dat spreekt voor zich, maar ook zeer bijzonder het toneelstuk van de oude heren: een lach en een traan. Het orkest is een lust om naar te luisteren en kijken en de drie dansers waren formidabel. Alhoewel de ‘buitendansers’ een beetje geteisterd werden door de elementen, was het mooi te zien hoe zij op de perrons en tussen de bussen bewogen. Leuk ook de danseressen tussen het gehaast en verbaasd publiek.
Zo’n station zou veel vaker voor zulke happenings gebruikt moeten kunnen worden! Veel respect voor de organisatie (Jeanet) en de geweldige inzet van de vele vrijwilligers. (publiek, speler)

Mooie voorstellingen, goede afwisseling. Locaties prachtig gekozen. Alleen jammer dat wij bij de dans in combinatie met Ereprijs, in de stationshal, het orkest niet konden zien. Er was relatief veel dans. Prachtig hoor, maar van mij had er meer theater/zang mogen zijn. (publiek)

Zoals altijd waren het weer bijzondere voorstellingen. Ik heb erg genoten, alhoewel ik dit keer wel vond dat er veel dans in zat. Geweldig is de reactie van reizend publiek dat nergens van af weet. Ik heb erg genoten van het koor in de garage, van de kiss en ridegroep en de 2 heren. Graag tot een volgende keer. (publiek)

Geweldige voorstelling, de kou(!) meer dan waard…vooral koor met sopraan en dansers in enorm fotogenieke parkeergarage iets om nooit te vergeten! (publiek)

Mooie voorstellingen met alle reizigers die erdoorheen liepen. Super! (publiek)

Geweldig zoals het station gebruikt wordt als theaterlocatie! (publiek)

De voorstellingen waren weer bijzonder origineel en vooral de locaties (bijv. Parkeergarage) heel apart. Soms was de verstaanbaarheid minder door omgevingslawaai, maar vooral kiss & ride was zeer vermakelijk, de dans met de trolleys geweldig. (publiek)

Ben steeds weer verrast door de setting en de voorstellingen… Ook nu weer, Arnhem CS, wat een creativiteit… in één woord: fantastisch! (publiek)

Wij hebben (wederom) met veel plezier deelgenomen aan jullie reisgezelschap! Helaas was het weer enigszins een spelbreker. Maar, complimenten voor de wijze waarop jullie e.e.a. hierop aangepast hebben. Muziektheater op locatie mag wat ons betreft blijven! Waar gaan we volgend jaar naar toe??? (publiek)

Na al heel wat voorstellingen te hebben gezien , werden we toch weer verrast door Arnhem CS. Vooral de interactie met de reizigers en het feit dat je door het mooie, nieuwe station loopt gaf een extraatje. De optredens waren , als vanouds goed. De dansers buiten, het optreden van het koor/zangeres in het trappenhuis en de wachtende mannetjes sloten mooi aan bij het thema en waren onze favorieten. Kortom weer een prachtige avond gehad. Op naar de volgende. (publiek)

Prachtige voorstellingen in een mooie omgeving. Goede begeleiding van onze groep. Strakke planning verliep vlot, ook voor een vriendin die in een rolstoel zat. (publiek)

Ik heb bijzonder genoten van de wisselwerking tussen gebouw en spelers/muzikanten. Ook het ontdekken van onbekende plaatsen als trappenhuis parkeergarage en kiss en ride afdeling was zeer aantrekkelijk. Het toneelstuk op de gang van sonsbeekzijde naar de perrons was zeer betrokken op spel en omgeving. (publiek)

Compliment voor deze mooie reis. Prachtig zoals de locaties zijn gebruikt en er invulling aan is gegeven. Het karakter van de verschillende voorstelling was zeer divers en paste wonderwel in de plaats en tijd van komen en gaan. (publiek)

Wij hebben een hele leuke avond gehad. Al werd, naar mijn mening, niet altijd optimaal gebruik gemaakt van ruimte en publiek. Maar vooral bij de vele dansers in de ruimte achter de toegangspoortjes was dat wel het geval en dat was erg leuk en precies zoals de bedoeling was. (publiek)

Geweldig, leuk, prachtig, ontroerend, creatief, super dit in Arnhem, ik wil weer! (publiek)

In een woord……fantastisch!!ik krijg veel energie door zo’n mooie voorstelling. De aparte locatie versterkte de dans, theater, muziek. We zien nu al uit naar de volgende voorstelling van De Plaats. (publiek)

Het was een zeer genoeglijke en goed georganiseerde voorstelling. Toppers vond ik orkest de ereprijs – vooral met het ongelooflijke slotstuk van Ives- en de dialoog van de twee verdwaalde reizigers. Het aantal van drie danspresentaties op zes scenes vond ik vrij veel. Ik zag er ook geen ‘verhaal’ in en dan kijk je wat verweesd naar series doelloze bewegingen. (publiek)

Ik vond de voorstellingen geweldig. Behalve de twee wachtende bejaarde mannen. Goede spelers, maar te langdurige tekst.
Wat is NS station Arnhem prachtig! Hoewel vaste treinreiziger had ik tijdens de voorstelling voor de eerste keer de gelegenheid om meerdere hoeken en gaten, de architectuur en inrichting te zien en bewonderen. (publiek)

Uitstekende locatie en erg afwisselend decor! Minder: 3 x dans, teveel in verhouding met de overige 3 onderdelen. Dialoog tussen 2 heren erg sterk met goed spel, tekst om over na te denken. Ook de beide muzikale (zang-)onderdelen waren prima. Dans door Artez verreweg het minst en nogmaals: teveel van het goede. Volgende keer iets meer afwisseling. (publiek)

Schitterende locatie en schitterende voorstelling. Ben “ons” Station met een paar nieuwe ogen gaan bekijken. (publiek)

Ik heb genoten van Arnhem CS. Op bijzondere locaties weer fraai theater, dans en zang. Mooi te zien hoe tussen het publiek de voorstelling werd gegeven en de treinreiziger werd verrast CS op zo’n andere manier te ervaren. Het is zeker een locatie die voor herhaling vatbaar is. (publiek)

Te gekke ervaring. Eigenlijk alleen maar hoogtepunten, in combinatie met een unieke (theater)locatie. Dwalen door de krochten van de parkeergarage begeleid door klanken van het koor en sopraan en dames in het rood. Boeiend de ‘streetdance’ bij de trolleybussen, lekker groots in de ruimte. En wie keek nu naar wie? op de bankjes in de ondergrondse passage: knappe bewegingsdans zonder muziek… Heerlijk de heren die niet wachtten op Godot maar op hun wel/niet vertrek. Mooie dans waar we op neerkeken in de grote hal. Leuk en al weer wat kouder de perikelen bij de Kiss&Ride. Wat ons betreft een mooie avond, waarin de publieke ruimte heel goed en mooi omgetoverd was. (publiek)

Geweldige voorstellingen op prachtige locatie. Juist door de dynamiek van vertrekkende en aankomende reizigers kregen de voorstellingen een extra dimensie, die de avond ook extra bijzonder maakte. Wat ik zo fijn vond, is dat er zoveel dans in de avond zat… daar houd ik zo van. Dank jullie wel en graag tot een volgende keer! (publiek)

Ik vond het een ontzettend leuke voorstelling. Het ontroerde me om theater te beleven zo in mijn eigen omgeving. Dat mijn eigen station, in mijn eigen stad nu ineens podium was. Dat heeft mijn station nog meer van mij gemaakt. Nu heb ik er mooie herinneringen liggen. Het was vooral zo leuk omdat de gewone reizigers door of langs de voorstelling liepen. Dat maakte het extra spannend en verrassend. (publiek)

Het was een prachtige voorstelling met op de plaatsen toegesneden teksten/dansen/muziek op een geweldige locatie. In alle opzichten uniek. (publiek)

Mooie voorstelling op goed gevonden locaties. Wel iets te veel dans en weinig theater. En de tekst van het koor was wel erg mager. Maar de wachtenden mannen en de finale van de ereprijs maakten veel goed. (publiek)

Wij zijn in alle dimensies reizigers geweest. We zijn van onszelf vertrokken en bij onszelf aangekomen, we zijn er vol van … voor nog lange tijd. (publiek)

Bijzonder locatie, genoten van de verschillende optredens. (publiek)

Alles de moeite waard. Boeiend! (publiek)

Top avond!!! (publiek)

Leuke, gevarieerde voorstellingen in een fantastische ambiance. (publiek)

De dansen, verschillend maar prachtig op de plek waar ze uitgevoerd werden.De verbaasde werkende, lopende, verbaasd schouwende reizigers. De verwarring en bewondering die er ontstond, zo fraai. Het wachten……. op?????? heel goed gespeeld door de twee ervaren acteurs. Het publiek in een cirkel eromheen, wat een vondst! De breakdansers tussen en rond de trolleys met weer hun bewegende, dansende ‘geweien’! Fantastisch. (publiek)

Enorm genoten van de 6 prachtige voorstellingen tijdens Arnhem CS. Wij waren aanwezig op de tweede avond toen er flink geimproviseerd moest worden vanwege de harde regen. Ondanks dat werd het een groot succes. Details, maar toch: 1. voorste publieksbegeleider moet opletten of het publiek wel volgt. We waren haar nu een aantal keren bijna kwijt. 2. Akoestiek bij het koor in de garage was een probleem. Hun tekst was nagenoeg onverstaanbaar. (publiek)

Prachtige voorstellingen en een mooi decor! We hebben genoten. (publiek)

Mooie voorstellingen op een unieke locatie. (publiek)

Prachtige voorstellingen, erg genoten. (publiek)

Samen met twee vriendinnen heb ik erg genoten van deze prachtige reis. (publiek)

Inderdaad…..een hele mooie theatershow! Super artiesten! Mooie locatie! Al met al een TOP-avond. Bedankt iedereen! (publiek)

Het was een erg leuk avondvullend programma van hoge kwaliteit. We hebben het erg leuk gevonden. (publiek)

Mooie zang, geweldige theatervoorstellingen, schitterende dans in een fantastische omgeving. Allemaal ingrediënten voor een onvergetelijke avond. Hulde aan de organisatie, acteurs, zangers, dansers en muzikanten die hier een bijdrage aan hebben geleverd. (publiek)

Bijzonder genoten van de diverse optredens. (publiek)

Elke keer weer verrassend en indrukwekkend hoe De Plaats gebruik maakt van de ruimte en de mogelijkheden. En zo divers, wat we mee konden maken. Het was letterlijk een reis: we hadden heel wat te lopen en trappen te klimmen! Maar ook een reis in de zin van een avontuur: ik wist niet wat ik kon verwachten. Er waren verschillende voorstellingen waar ik heel stil van werd: het wachten van de twee mannen, de zang in het trappenhuis van de parkeergarage, de dans op het trolleyplein. Jammer was het dat op het Kiss en Ride plek de acteurs/zangers niet te verstaan waren, o.a. door de skaters, iets verderop. Mijn complimenten! (publiek)

Het was heel bijzonder en ik heb genoten. (publiek)

Indrukwekkend. Mooi, met als klapper (voor ons als laatste stuk): de twee oudjes die verrekten om te vertrekken! (publiek)

Waren op de eerste woensdag. Mooi weer. Geweldige avond. Jammer dat het geluid bij het laatste optreden verstek liet gaan. We hebben die voorstelling op zaterdagavond alsnog gezien. (publiek)

Wat hebben we weer genoten. We komen zeker terug. (publiek)

Super fijne voorstelling. Dank! (publiek)

Het was een heerlijke avond. Ik hoop dat De Plaats nog vaak terug komt. (publiek)

We hebben weer genoten van jullie bijzondere voorstellingen in Arnhem CS. Iedere keer weer een bijzondere ervaring. (publiek)

Het was een ontroerende, grappige, indrukwekkende en onderhoudende reis. Blij dat ik ‘m mee mocht maken! (publiek)

Ik heb er samen met een vriendin van genoten. Het was een heerlijke avond voor ons beiden. (publiek)

Ik vond het een geslaagde avond. Gelukkig hadden we droog weer. (publiek)

Ik heb op drie dagen stukjes van de muziek- en dansoptredens op het station gezien. Vooral de drie dansers met een heel orkest en de dansers tussen de bussen vond ik heel mooi. (reiziger)

Op weg naar huis kwam ik toevallig langs de voorstelling in het station. Prachtig om te zien dat het station ook als theater gebruikt kan worden. Volgende keer koop ik een kaartje om alles te kunnen zien. (reiziger)

Ik vond het gisteren een succes. De grote hoeveelheid mensen viel niet op, eigenlijk zag je de anderen nauwelijks. De planning liep heel goed, behalve voor de garage nergens lang hoeven wachten. Wat ik zelf echt leuk vond, was het bekijken van de voorstellingen in de hal in combinatie met de reacties van reizigers. Echt een aanvulling, grappig. Wat betreft de voorstellingen zelf, een mooie mix en passend bij de verschillende plaatsen. Veel plezier en succes verder. Ik ben er morgen weer. (publieksbegeleider)

Jeanet, ik bewonder jouw vitale inzet bij de productie van ArnhemCS. Je attente ondersteuning is voor mij als acteur onmisbaar! (speler)

Het was een feest. Dikke vette complimenten aan jullie, als broedplaats én als organisatie. Het hele proces verliep als een trein, jullie berichten waren erg prettig en positief van toon, en de voorstellingen zelf niet te vergeten: super! (componist)

Het is altijd een geweldige ervaring om samen met De Plaats te werken, omdat ze geweldige locaties kiezen voor hun producties. Ook bij deze productie zijn er weer nieuwe uitdagingen waar je als danser mee geconfronteerd wordt … Omdat er zo veel dingen op een CS gebeuren, moesten we zeer oplettend zijn … De dans blijft misschien wel hetzelfde maar de omgeving waarin je danst verandert continue; de bussen komen en gaan en de mensen die de trein willen halen of net uit de trein uitstappen zijn er nooit op de zelfde tijd of in de zelfde hoeveelheid.
Ik kijk weer uit naar een volgende productie van De Plaats….. (danser Trolley-plein)

Dank jullie dat ik deel kon uitmaken van het geweldige theaterkoor en daarmee van De Plaats op Arnhem Centraal. Wat een prachtige momenten en ik meen te mogen zeggen dat de gedachte die jullie hadden over deze bijzondere voorstelling helemaal zijn uitgekomen.
Daarnaast een compliment voor jullie betrokkenheid, steeds waren jullie te zien, was er koffie, aandacht een compliment. Ik hoop in de toekomst vaker deelgenoot te mogen zijn. (lid Muziektheaterkoor)

De voorstelling brengt reizen, afscheid nemen, vertrekken en wachten in beeld. Waar kan dat beter dan op een station? (Piet Venhuizen, De Gelderlander)

[table id=3 /]

Concept Muziektheater De Plaats
Productie Jeanet Hacquebord, Lex Kwee (P22)

Kijk hier naar de foto’s en video’s.

Voorstellingen
woensdag 27 t/m zaterdag 30 september
woensdag 4 t/m zaterdag 7 oktober
aanvangstijd 19:30 uur